LA CORAL INFANTIL, NOMINADA ALS PREMIS CLAVÉ DE CANT CORAL EN DIVERSES CATEGORIES

 


Un any més i amb objectiu de retre homenatge al músic, poeta i polític Josep Anselm Clavé (Barcelona, 1824-1874) la Federació de Cors de Clavé organitza i atorga els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya. La primera edició va guardonar les millors produccions, publicacions, entitats i personalitats més rellevants de l’any 2018. Anualment es convoquen amb l’objectiu de difondre i promocionar els millors treballs del panorama de la música coral a Catalunya.
 
Els premis, amb vocació nacional i transversal, són de nominació popular i els atorga un jurat format per diversos professionals vinculats al món coral i la cultura popular. També s’atorga el Premi del Públic a la Millor Producció / Espectacle, resultat d’una votació popular. 

La Coral Infantil Nova Cervera ha estat nominada en dues de les categories del certamen: en la de Caramelles (en vídeo o en directe), per les "Caramelles 2.0", cantades des de casa per raó de la situació sanitària; i a la Trajectòria coral, pels 50 anys de la nostra entitat i el projecte de celebració d’aquest aniversari




Estem molt contentes i contents de figurar entre els nominats als Premis Clavé 2020, felicitat que compartim amb la resta d'agrupacions corals, persones i projectes nominats, i especialment amb totes les persones -cantaires, directores i famílies- que formen actualment o han format part de la nostra associació al llarg de la seva història. 

Ara sols resta demanar una mica més de sort i esperar el savi veredicte del jurat, en uns premis que s’acostumen a lliurar a principis de juny, en el marc dels actes de celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural Català (4 de juny).

Comentaris

Entrades populars