CERVERA VIU UNES FANTÀSTIQUES CARAMELLES CONFINADES, AMB UNA PARTICIPACIÓ MASSIVA
La Coral Infantil Nova Cervera va organitzar el passat 12 d’abril, diumenge de Pasqua, i en un nou format degut a les circumstàncies actuals, les tradicionals Caramelles (anomenades enguany "Caramelles 2.0"), que van obtenir molta participació, tant de famílies de cantaires de la pròpia entitat com també de la resta de membres i amics de l'Agrupació Coral de Cervera i de ciutadans en general, que es van voler sumar de nou a aquesta cita. 

Per tal que les Caramelles es poguessin realitzar, tot i la impossibilitat de sortir al carrer degut al confinament establert, des de la Coral Infantil es va plantejar una proposta “virtual”, tot promovent que cadascú les pogués cantar des de casa seva, omplint balcons i llars de la joia que acompanya els cants tradicionals i festius que emmarquen aquest dia. 

Els i les “caramellaires” van enviar la seves fotos o vídeos del seu esdeveniment casolà (en total es van rebre gairebé dos-cents documents audiovisuals), que han quedat recollits en un fantàstic vídeo-recull (editat pel cantaire Dídac Garravé Ortiz) que la Coral Infantil Nova Cervera custodiarà, a fi i efecte de recordar aquesta edició tan extraordinària. 

A més, totes i tots els participants, pel sols fet d’enviar les seves imatges, entraven directament al tradicional sorteig de regals (que properament es lliuraran als guanyadors/es), gentilesa d’una quarantena d’establiments comercials cerverins i segarrencs, als qual hem d'agrair un cop més la seva col·laboració! 

Paral·lelament, durant tot aquell mateix dia al matí, a través de les xarxes socials, la Coral Infantil va compartir un "recorregut virtual" de Caramelles amb imatges i vídeos de diferents edicions dels darrers cinquanta anys, perquè cal recordar que enguany la Coral Infantil Nova Cervera està d'aniversari, i per tant aquestes Caramelles ja per elles soles esdevenien especials. 

El repertori proposat per a les "Caramelles 2.0" era absolutament lliure, però també contemplava dues propostes: la cançó-dansa popularitzada "La Masovera" i "Caramelles" (harm. de J. LL. Guzmán), que és popular de la Segarra i que forma part del CD Cançons Populars de la Segarra que la Coral Ginesta de Cervera va enregistrar l'any 1997 sota la direcció d'en Xavier Puig Ortiz. Per tot plegat, serà una edició difícil d’oblidar... 

Un dia gran, d’aquells importants, del que podrem dir “jo vaig ser-hi”, i que sempre recordarem... 

Des de la Coral Infantil Nova Cervera volem donar les GRÀCIES de forma especial a tots aquells establiments, institucions, famílies i persones que han fet possibles les Caramelles de Cervera 2020. 

Les Caramelles de Cervera sou vosaltres !!!

#CaramellesConfinades
#CaramellesCervera2020
#Caramelles2puntZero

Comentaris

Entrades populars