Voleu col·laborar amb les CARAMELLES DE CERVERA 2024 ?

 


El proper 31 de març, diumenge de Pasqua, la Coral Infantil Nova Cervera, tornarà a realitzar, com és tradició, la popular cantada de Caramelles pels carrers i places de la nostra ciutat. 

En els darrers anys, nombrosos establiments comercials, negocis i empreses de Cervera i la Segarra han vingut col·laborant en el desenvolupament de la festa, amb la donació d’una panera o una mona de Pasqua, un pernil, o qualsevol altre obsequi..., els quals són sortejats entre els cantaires participants i el públic assistent (en el cas de les mones), al final del recorregut. També n'hi ha que han col·laborat tot fent una aportació monetària destinada a cobrir una part de les despeses de la celebració. 

Amb la present volem sol·licitar la vostra col·laboració amb les Caramelles de Cervera 2024. En agraïment, el nom del vostre establiment apareixerà en el cartell editat per a l'ocasió, que, a més de penjar-se per la ciutat, apareixerà en diferents mitjans de comunicació i xarxes socials. Els establiments col·laboradors que ho desitgeu, disposareu, a més, les setmanes anteriors a la celebració, d'un plafó commemoratiu, així com diversos petits guarniments, que podreu situar en un lloc destacat del vostre aparador o del vostre negoci. 

Si voleu afegir-vos al nostre projecte, sols us demanem omplir un senzill formulari (cliqueu aquí per accedir-hi) abans del proper dissabte 24 de febrer (data no prorrogable), on quedarà constància del vostre compromís de col·laboració. 

Estaríem encantats/des de comptar (de nou o per primer cop) amb el vostre suport! Mil gràcies per endavant. Salut, música i tradició!Comentaris

Entrades populars