SEGONA EDICIÓ DELS "TASTETS CORALS", per a nens i nenes d'Educació Infantil 2 anys

 


Arriba la segona edició dels "TASTETS CORALS", un taller coral de quatre sessions (de febrer a maig de 2024), destinat a infants que facin Educació Infantil - 2 anys (P2, nascuts/des l'any 2021), per tal que puguin iniciar-se en l'aprenentatge del cant coral infantil i els seus valors intrínsecs, tot gaudint-ne amb l'acompanyament d'algun dels seus familiars més propers. 

Aquesta experiència vivencial comptarà amb les cançons-joc conduïdes per les directores de la pròpia Coral Infantil Nova Cervera, així com amb la participació de VorAigua, un projecte musical de veu i piano format per Muntsa Moral i Pol Perera. La descoberta musical clourà amb un concert-espectacle final en la darrera sessió.

Dates de les sessions
  • Divendres, 2 de febrer 
  • Divendres, 1 de març
  • Divendres, 5 d'abril
  • Divendres, 3 de maig 
Hora: tres quarts de sis de la tarda (17.45 h.) (sessions d'uns 45 minuts aproximadament) 
Lloc: c. Major núm. 15 de Cervera (seu de l'Agrupació Coral de Cervera) 

Inscripcions: a partir del dimecres 10 de gener. Les places són molt limitades. Les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre de rebuda. En el cas de superar el nombre de places, les persones que hagin emplenat el formulari passaran a una llista d'espera, per atendre les possibles baixes. 

Preu /infant + adult acompanyant: 40 €. (inclou totes quatres sessions) 
Preu reduït per a famílies membres de l'Agrupació Coral de Cervera: 35 €. (l'infant ha de ser germà/na, fill/a o net/a d'un membre de la Coral Lacetània, la Coral Ginesta o la Coral Infantil Nova Cervera).

Un cop acceptada la inscripció, es comunicarà a la família, que haurà d'ingressar els diners corresponents en un màxim de dos dies al número de compte que es facilitarà. L'infant s'entendrà inscrit/a un cop enviada la sol·licitud i efectuat el pagament. 

Si esteu interessats/des en participar-hi, cliqueu aquí per accedir al corresponent formulari.

Comentaris

Entrades populars