EL QUARTET DE BARBERSHOP "METROPOLITAN UNION", L'11 DE FEBRER A CERVERA

 



L'Agrupació Coral de Cervera (formada actualment per la Coral Lacetània, la Coral Ginesta i la Coral Infantil Nova Cervera), coincidint amb la Festa Major del Santíssim Misteri, organitza pel proper diumenge 11 de febrer, a 2 quarts de 8 del vespre (19.30 h.), un concert del quartet vocal "Metropolitan Union", campions d'Espanya 2023 en el gènere musical Barbershop, activitat que tindrà lloc al Paranimf de la Universitat.

Es tracta d'una interessant proposta de música Barbershop que us sorpendrà per la seva energia i potència harmònica. Coneixereu les músiques que es cantaven i s´escoltaven a les barberies americanes a inicis del segle XX on segur que en reconeixereu més d´una. Acords estàtics increiblement llargs i potents amb un empast i timbre de veu dissenyats per impressionar les vostres oïdes. Un desplegament vocal formidable dut a terme només amb quatre veus masculines del quartet "Metropolitan Union":
  • Daniel Morales (Tenor) 
  • Martí Doñate (Lead) 
  • German de la Riva (Baix) 
  • Joan Mas (Baríton) 
Ja podeu adquirir les vostres localitats a través de la plataforma de venda 4tickets, accedint a aquesta des de les pàgines web de la Coral Ginesta i la Coral Infantil Nova Cervera, o presencialment a la botiga de música Sol Major

Comentaris

Entrades populars