Cervera encén l’enllumenat de Nadal.

 


L’encesa dels llums de Nadal, un acte organitzat per la Paeria de Cervera amb la col·laboració de la Coral Infantil Nova Cervera el divendres 1 de desembre, fou un èxit, amb l’assistència de molt públic a la plaça Major. A més de l’encesa, l’acte també va incloure activitats prèvies com un taller de fanalets i una cantada de nadales. 

Al taller d’elaboració de fanalets, que es va fer a les Sales de Quadres de la Paeria, hi van participar cinquanta infants, totes les places disponibles. Segons el paer en cap, Jan Pomés, “l’organització d’aquesta activitat va en la línia d’obrir la Paeria a la ciutadania”. 

A la plaça Major hi va haver les actuacions de diferents grups de la Coral Infantil Nova Cervera, que van cantar nadales, i es va repartir berenar a les persones assistents. 

Després va tenir lloc el compte enrere per a l’obertura dels llums que va anar a càrrec del paer en cap, Jan Pomés, regidors del Consistori i membres de la junta de l’Associació de Comerciants Endavant de Cervera. 

La principal novetat és la decoració de la façana de la Paeria, amb ornaments florals i dos cérvols (símbol de la ciutat), i el reforç de l’enllumenat de la plaça Major. Les figures dels cérvols, creades per l’artista cerverí Xavi Badia, i l’estructura que els sustenta està previst que es puguin utilitzar en altres esdeveniments festius de la ciutat.


Comentaris

Entrades populars