El SCIC guanya la candidatura per acollir l'Europa Cantat Junior 2026 a Girona

 


La ciutat de Girona ha estat designada com a amfitriona de l'Europa Cantat Junior 2026. Aquesta decisió ve després que la candidatura presentada pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) fos seleccionada per l'organització d'Europa Cantat. 

Aquest reconeixement internacional és un reflex del treball incansable que el SCIC ha realitzat per fomentar la música coral i l'educació musical a Catalunya. Amb aquesta oportunitat, el SCIC podrà mostrar la riquesa i diversitat del seu treball en un escenari europeu. 

Des de la confirmació de la notícia, els membres de l'equip de coordinació i administració del SCIC han estat en col·laboració amb l'equip de l'ECJ de Ghent, organitzadors de l'edició anterior, per a entendre millor el funcionament de l'esdeveniment i assegurar que l'Europa Cantat Junior 2026 a Girona serà un èxit. 

La ciutat de Girona i el SCIC estan molt il·lusionats amb aquesta gran oportunitat. L'Europa Cantat Junior 2026 representarà una ocasió única per a la promoció cultural de Catalunya i un impuls significatiu per al talent musical jove de la regió. Estem convençuts que l'impacte d'aquest esdeveniment en el nostre territori serà profundament positiu.


Comentaris

Entrades populars