CONVENCIÓ DEL CANT CORAL A CATALUNYA 2023

 


La Convenció del Cant Coral a Catalunya és la gran cita per a dirigents de federacions corals, directors de cors, cantaires, compositors i editors de casa nostra. La Convenció d’enguany tindrà lloc el dissabte 30 de setembre a la Casa de Cultura de Girona. Com a preludi, el divendres 29, l’Auditori de Girona acollirà el concert participatiu de la "Missa Nelson" de Haydn i la cantata "El gran dia de Girona" de Francesc Civil

La jornada de la Convenció també inclourà taules rodones, tallers de descoberta de repertori i presentacions de projectes, culminant amb un sopar popular dinamitzat amb cants de taverna. A més, els assistents podran gaudir d'una fira de partitures durant tot el dia. L’accés a totes les activitats de la Convenció és lliure fins a completar aforament, excepte el sopar amb cants de taverna, pel qual és necessari adquirir un tiquet. 


Jornada de Treball del SCIC - Oct'23 

Dins el marc de la Convenció, es realitzaran les jornades de treball del curs 23-24 de la nostra entitat. Les Jornades de Treball del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) d’aquest 2023 es presenten com una oportunitat inigualable per als professionals i entusiastes del món coral. Aquesta trobada, que es desenvoluparà durant el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre a la Casa de Cultura de Girona, proposa una agenda plena de contingut enriquidor. 

Aquesta jornada és una ocasió excepcional per aprofundir en l'àmbit coral català, compartir experiències i visibilitzar els futurs projectes i iniciatives del sector així com conèixer els projectes del curs del SCIC. Esperem comptar amb la vostra assistència!


Comentaris

Entrades populars