L’1 DE SETEMBRE OBRIM LES INSCRIPCIONS PER AL NOU CURS!

 


La Coral Infantil iniciarà a mitjans del proper mes de setembre el seu 54è curs coral, que vindrà un cop més carregat de nous projectes musicals i d’il·lusions renovades.

La inscripció de nous i noves cantaires tindrà lloc les properes setmanes: del divendres 1 de setembre fins a finals de mes. Les places són limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció, segons la disponibilitat de places existents en cadascun dels grups corals.  Si esteu interessats/des, cal adreçar-se a la pàgina web de l’entitat, https://sites.google.com/view/coralinfantilnovacervera, on disposeu de tota la informació.

La Coral Infantil Nova Cervera és una entitat cultural sense ànim de lucre, l’objectiu principal de la qual és aconseguir que els infants i joves aprenguin a descobrir i gaudir del meravellós plaer de cantar junts, mitjançant el treball d’assaig, els concerts, les sortides de cap de setmana, els intercanvis i les trobades, les festes tradicionals..., i en definitiva, a través de tots aquells aspectes que permeten aprofundir en el cant coral des d'una vessant vivencial.

Pep Prats, director musical del conegut projecte educatiu “Cantània”, en una entrevista publicada el 17 de juny de 2021 al blog “Arts & Educació”, parlava així del fet de cantar en grup:

“Els humans tenim tots necessitat d’emocions, ens agrada viure i sentir les emocions. I a la vegada aquestes condicionen el nostre estat d’ànim. Si tots estem d’acord que l’emoció individual forma part del nostre dia a dia, l’emoció compartida té molts avantatges. Perquè jo m’emociono i sento que el meu company també s’emociona amb mi. Això ens dona un sentit molt gran de pertinença a un grup i tot el que això comporta socialment. És impressionant!

Cantar i fer música principalment és saber escoltar, si això s’apliqués al dia a dia a tots els àmbits moltes més coses s’arreglarien.”

El cant coral, doncs, és un mitjà que contribueix de manera especial a la formació dels infants i adolescents per les moltes possibilitats que té d'introduir-los en el gust per a la bellesa, el goig de cultivar un mitjà d'expressió com és la veu, l'amor a la llengua del seu país, la joia de l'amistat, el treball en equip i el gust per col·laborar amb altres infants. A la Coral Infantil Nova Cervera, cantaires, directores i famílies treballem plegats per fer-ho possible. 

T’apuntes a acompanyar-nos?

Comentaris

Entrades populars