ETS UN COMERÇ O EMPRESA, I VOLS COL·LABORAR AMB LES CARAMELLES DE CERVERA 2023...?

 


El proper 9 d'abril, diumenge de Pasqua, la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA, tornarà a realitzar, com és tradició, la popular cantada de CARAMELLES pels carrers i places de la nostra ciutat. 

En els darrers anys, els establiments comercials, negocis i empreses de Cervera i la comarca han vingut col·laborant en el desenvolupament de la festa, amb la donació d’una panera o una mona de Pasqua, un pernil, o qualsevol altre obsequi..., els quals són sortejats entre el públic i els/les cantaires participants, al final del recorregut. També n'hi ha que han col·laborat tot fent una aportació monetària destinada a cobrir una part de les despeses de la celebració... 

Amb la present volem sol·licitar la vostra col·laboració en LES CARAMELLES DE CERVERA 2023. 

En agraïment, el nom del vostre establiment apareixerà en el cartell editat per a l'ocasió, que, a més de penjar-se per la ciutat, apareixerà en diferents mitjans de comunicació i xarxes socials. Els establiments col·laboradors disposareu, a més, les setmanes anteriors a la celebració, un plafó commemoratiu, que us preguem que situeu en un lloc destacat del vostre negoci o del vostre aparador. 

Si voleu afegir-vos al nostre projecte, sols us demanem omplir abans del proper dimecres 1 de març aquest senzill formulari, on quedarà constància del vostre compromís de col·laboració. 

Estaríem encantats/des de comptar amb el vostre suport! 

Mil gràcies per endavant. Salut, música i tradició! 

Coral Infantil Nova Cervera

Comentaris

Entrades populars