TASTETS CORALS: Taller de "Cançons menudes" per a nens i nenes d'Educació Infantil 2 anys (P2)

 


Cantem per comunicar-nos d’una manera especial. 
Cantem per fer més alegres els moments de cada dia. 
Cantem per expressar afectes i emocions de manera directa. 
Cantem per celebrar qui som i tot el que aprenem. 
Ja des dels primers anys de vida ens comuniquem, expressem emocions, juguem i aprenem. 
Així doncs… quina millor manera de fer-ho que cantant? 

TASTETS CORALS és un taller coral de quatre sessions (de febrer a maig de 2023), destinat a infants que facin Educació Infantil - 2 anys (P2, nascuts/des l'any 2020), per tal que puguin iniciar-se en l'aprenentatge del cant coral infantil i els seus valors intrínsecs, tot gaudint-ne amb l'acompanyament d'algun dels seus familiars més propers. Aquesta experiència vivencial comptarà amb les cançons-joc conduïdes per les directores de la pròpia Coral Infantil Nova Cervera, així com la participació també dels creadors/es del projecte musical "Cançons menudes". La descoberta musical clourà amb un concert-espectacle final. 

Dates de les sessions: 
  • Divendres, 24 de febrer 
  • Divendres, 24 de març
  • Divendres, 28 d'abril
  • Divendres, 19 de maig 
Hora: 3/4 de sis de la tarda (17.45 h.) 
(sessions d'uns 45' minuts aproximadament) 

Lloc: c. Major núm. 15 de Cervera (seu de l'Agrupació Coral de Cervera) 

Inscripcions: A partir del dilluns 16 de gener. 
Les places són molt limitades. Les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre de rebuda. En el cas de superar el nombre de places, les persones que hagin emplenat el formulari passaran a una llista d'espera, per atendre les possibles baixes. 

Preu /infant + adult acompanyant: 40 €. (inclou totes quatres sessions) 
Preu reduït per a famílies membres de l'Agrupació Coral de Cervera: 35 €. (l'infant ha de ser germà/na, fill/a o net/a d'un membre de l'Agrupació) 
Un cop acceptada la inscripció, es comunicarà a la família, que haurà d'ingressar els diners corresponents en un màxim de dos dies al número de compte que es facilitarà. L'infant s'entendrà inscrit/a un cop enviada la sol·licitud i efectuat el pagament. 

Si esteu interessats/des en participar-hi, sols us resta omplir el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnn0YgbXWva5r_f7JdVRqG1dziG8Oiz8fz_OhXBcBsjSOaSQ/viewform

Comentaris

Entrades populars