SANT DOMÈNEC S'OMPLE DE GOM A GOM AMB LA CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA

 


El capvespre del passat diumenge 6 de novembre, seguint les tradicions, l'espai de Sant Domènec va omplir-se novament de gom a gom per tal de celebrar la popular Castanyada de la Coral Infantil Nova Cervera. 

Després que en els darrers cursos la pandèmia hagués provocat canvis en els formats de les celebracions i concerts, enguany es va poder recuperar la Castanyada amb el format habitual, és a dir, amb la "castanyera" compartint escenari en la petita mostra coral de cadascun dels sis grups dels prop de cent quaranta cantaires que actualment formen part de l'entitat (Escatxics, Barrufets, Petits, Mitjans, Grans i Més Grans), que van oferir el treball realitzat en els primers assajos d'aquest nou curs, amb tot el que això comporta. Pels cantaires més petitons, aquest va ser el primer cop que van trepitjar un escenari, i per tant encara que tots plegats ens trobéssim en família, era un repte important! A través de les cançons de cadascun dels grups d'edat, es va anar posant de manifest la progressió, dificultat i també qualitat de les veus, ja que des de l'entitat es treballa sobretot el cant coral en un context cultural de cohesió social, però a la vegada amb la intenció d'obtenir la màxima qualitat possible. 

Després, des de la junta de l'entitat es van oferir unes castanyes ben calentetes que s'havien cuit allà mateix, acompanyades de galetes i fruites de tardor, per tal de gaudir d'un bon caliu de grup, tant per part dels cantaires com de les famílies i amics i amigues que s'hi van aplegar. Va finalitzar la jornada, el sorteig entre tot el públic assistent d'unes magnífiques paneres per col·laborar amb el projecte d'enguany dels grups de Grans i Més Grans, que el proper mes de juliol representaran l'entitat a l'Europa Cantat Júnior que tindrà lloc a la ciutat belga de Ghent, que de ben segur esdevindrà una fantàstica experiència per a tots els/les participants!

Comentaris

Entrades populars