INICIEM EL NOU CURS AMB ELS ASSAJOS SETMANALS I LA PARTICIPACIÓ EN DIVERSES ACTIVITATS

 


Aquest passat mes de setembre, concretament entre el dijous 15 i el divendres 16, la Coral Infantil Nova Cervera va iniciar els assajos de tots els seus set grups corals, dividits segons les edats dels cantaires: Escatxics, Barrufets, Petits (2), Mitjans, Grans i Més Grans! Més de 140 cantaires, amb edats compreses entre els 3 i els 17 anys, que un cop més, després de cinquanta-dos anys d'història de l'entitat a l'esquena, continuen omplint setmanalment de cants les diferents sales de la casa de l'Agrupació Coral de Cervera, al número 15 del carrer Major, al cor de del casc antic de la ciutat. 

Des dels més petitons fins als més grans, totes i tots ells, juntament amb les directores, famílies, junta i col·laboradors habituals, continuen d'una forma absolutament altruista, amb els objectius fundacionals, fent gaudir dels infants i joves del gran plaer de cantar junts, amb la màxima qualitat musical possible i també potenciant els valors de l'amistat, el respecte, el treball col·lectiu i la solidaritat. 

Després de participar en la jornada per a directors i directores i responsables del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya), que va tenir lloc a Montserrat el primer cap de setmana d’octubre, ja podem afirmar que el nou curs es presenta farcit de propostes i activitats musicals juntament amb altres corals infantils d'arreu del país, i que a través de les cançons, poc a poc els infants i joves s'endinsaran i descobriran novament que en aquest món nostre, una altra manera de fer les coses encara és possible! 

A tot això, també cal sumar-hi que la segona setmana del curs, que enguany també la nostra entitat ha anticipat, els grups de Barrufets i Petits de la Coral Infantil van participar el passat dilluns 26 de setembre a la tarda, al Seguici Festiu Infantil de la Festa Major de Cervera, dins dels actes de la Festa Major Petita, organitzats per l’Agrupació Seny Major. Tant els cantaires com els músics col·laboradors i famílies dels participants, van gaudir d’una magnífica jornada festiva, enguany a través de la cançó-joc tradicional "Senyora Francisca, Senyora Marquesa", que van posar en dansa directores i cantaires al llarg de tot el recorregut pel centre de la ciutat. 

Arribada la tardor, la Coral Infantil Nova Cervera obre de nou les seves portes al bell mig del carrer Major, per gaudir d’un nou curs ple de música i cançons!

Comentaris

Entrades populars