CAP DE SETMANA MOLT INTENS DELS DIFERENTS GRUPS DE LA CORAL INFANTIL

 


El passat cap de setmana 7 i 8 de maig, els diferents grups de la Coral Infantil Nova Cervera van viure dues jornades de gran intensitat musical i de gran enriquiment personal. 

En primer lloc, el dissabte dia 7 de bon matí, els cantaires dels grups de Mitjans i Grans van agafar l'autocar per dirigir-se fins a la població de Sarral (Conca de Barberà), per tal de compartir la jornada amb diverses corals infantils de les demarcacions de Terres de ponent, Penedès-Anoia i Tarragonès, a fi i efecte de preparar el concert de la 55a. Trobada General del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), el qual estarà centrat en la cantata musical "Vet-ho aquí" del reconegut pianista i compositor Albert Guinovart i el dramaturg David Pintó. D'aquesta cantata musical se'n faran quatre sessions als diferents auditoris del país, i en el cas dels cantaires de la Coral Infantil Nova Cervera, participaran al que es durà a terme el dissabte 28 de maig a les 12h. del migdia, a l'Auditori Enric Granados de Lleida. La celebració esdevindrà tota una efemèride per a la Coral Infantil Nova Cervera, així com pel conjunt de corals infantils del SCIC que es troben repartides arreu del territori. 

Per altra part, l'endemà, el diumenge dia 8 de maig, els cantaires més petitons de l'entitat, és a dir, els Escatxics, Barrufets i Petits de les corals del SCIC de les Terres de ponent, van aplegar-se a la localitat d'Agramunt per gaudir de la 48a. edició de la trobada a anomenada "Juguem Cantant". Tal i com el seu nom indica, es tracta d'una jornada especialment pensada pels infants més petits, que combina les cançons i el joc, tot intentant incidir, més enllà de l’aprenentatge musical i del gaudi del gran plaer de cantar junts, en els valors personals (l’amistat, el respecte, la companyonia...), que acompanyen l’activitat diària de les entitats corals. La coral infantil Bon Cant d'Agramunt, que enguany celebra el seu cinquantè aniversari, va ser l'organitzadora de la fantàstica jornada, que a més del concert al Casal Agramuntí, també va comptar amb un dinar conjunt i una sessió de jocs gegants al parc Mercè Ros, a la llera del riu Sió. A la tarda, cantaires, directores i famílies van retornar ben contentes cap a Cervera, tot recordant una molt divertida jornada musical i de lleure, que va estar presidida per un sol esplèndid.

Comentaris

Entrades populars