LA CORAL INFANTIL DUU A TERME DIVERSES ACTIVITATS PRÈVIES A LES FESTES DE NADAL

 


Al llarg d'aquest mes de desembre, els diferents grups de cantaires de la Coral Infantil Nova Cervera estan duent a terme diverses activitats molt destacades que tenen lloc en les setmanes prèvies a les festes de Nadal!! 

Per una part, el passat dissabte dia 11 de desembre, els cantaires dels grups de Mitjans i Grans A de l'entitat van dirigir-se fins a l'auditori de la localitat barcelonina de Cornellà de Llobregat, per tal de compartir escenari amb la reconeguda cantant Dàmaris Gelabert i l'Orquestra Simfònica del Vallès, que sota la direcció d'en Xavier Puig van dur a terme l'espectacle "És l'hora de l'orquestra". No cal dir que per als cantaires segarrencs que van tenir la gran sort de poder-hi participar, va resultar tota una experiència musical i humana! 

A més, el mateix dissabte dia 11, els carrers i places de la ciutat de Cervera van esdevenir l'escenari de la gravació d'un vídeo promocional del comerç cerverí, resultat de la col·laboració entre l’Associació de Comerciants de Cervera i la Coral Infantil Nova Cervera, treball que en els propers dies es presentarà en societat sota el lema "Cantem el Nadal amb el comerç de Cervera!". Es tracta d'un projecte que ha combinat la vessant més tradicional i emotiva que ofereixen els cants nadalencs amb les novetats que actualment permet la tecnologia, i que esperem que sigui tot un èxit i que aporti una gran promoció i alegria a tot el teixit comercial local i a la ciutadania en general!

Comentaris

Entrades populars