LA CANTATA DEL 50è ANIVERSARI, "LA CORONA DE COLOMS", PREMI CLAVÉ 2020 A LA MILLOR COMPOSICIÓ

 


El passat divuit de març es va fer públic el resultat del veredicte dels Premis Clavé 2020, tercera edició del certamen convocat per la Federació de Cors de Clavé dedicat a posar en valor la música coral del nostre país, tot recordant la figura de Josep Anselm Clavé en la seva incidència a afavorir l'associacionisme i la cultura entre les classes populars, a fi i efecte de poder expandir els grans valors que aporta el cant coral, sobretot entre els més desafavorits.
 
En el marc d'aquests premis, la cantata "La Corona de Coloms" –obra encarregada per la Coral Infantil Nova Cervera als cerverins Jordi Castellà (música) i Narcís Turull (lletra), per tal de poder ésser estrenada per tota l'Agrupació Coral de Cervera en el marc dels actes de celebració dels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera– ha obtingut el premi a la millor composició, premi atorgat pels membres del jurat de la present edició. Una felicitat immensa! Una felicitat que compartim de manera especial amb el Jordi Castellà i el Narcís Turull, creadors d’aquesta fantàstica obra. 

La pandèmia no va permetre dur-ne a terme la seva estrena en la data inicialment prevista, però esperem que quan la situació i condicions globals millorin, els cantaires de la Coral Lacetània, la Coral Ginesta i nosaltres mateixos, en puguem gaudir i que el projecte esdevingui tota una realitat. 

Tanmateix, també en el marc dels premis Clavé, la Coral Infantil Nova Cervera ha rebut dues mencions d'honor en altres categories: pel projecte "Caramelles 2.0" i a la "Trajectòria Coral", posant en valor el treball efectuat tant en l'àmbit popular de mantenir-se fidels a les tradicions amb l'organització, manteniment i foment de les Caramelles a la ciutat de Cervera, així com la trajectòria llargament demostrada amb el temps per la tasca altruista efectuada per l'entitat des del seu naixement. 

Per part de la Coral Infantil Nova Cervera és un elogi haver rebut aquestes mencions i reconeixements, els quals seran lliurats a la gala que tindrà lloc el proper 22 de maig al castell de Montesquiu en el marc de la Diada dels Cors de Clavé, juntament amb la resta de premiats i nominats, als que també felicitem. 

De moment, seguim (i seguirem), com hem fet sempre, treballant desinteressadament pel foment dels valors del cant coral entre els infants i joves de la nostra ciutat i la nostra comarca... Un repte meravellós amb més de 50 anys d’història! 

Coral Infantil Nova Cervera 
#50anysCantantJunts

Comentaris

Entrades populars