EL CONCERT DE LA DÀMARIS GELABERT I LA SIMFÒNICA DEL VALLÈS, AJORNAT AL 30 DE GENER DE 2022

 


Des de la Coral Infantil Nova Cervera us informem que degut a la situació actual i les seves incerteses -a les que hem d’afegir les reduccions vigents d'aforament en recintes tancats-, hem hagut d'ajornar novament l'espectacle “És l'hora de l'orquestra", amb la Dàmaris Gelabert i l'Orquestra Simfònica del Vallès, previst pel proper 23 de maig, un dels actes més destacats de la celebració dels 50è aniversari de la nostra entitat. 

El concert tindrà lloc, finalment, el diumenge 30 de gener de 2022, a les 6 de la tarda, al Gran Teatre de Cervera, una data en la que es preveu que ja tots i totes plegats gaudim de la tant esperada “nova normalitat”. 

No cal dir que les persones que hagin comprat entrades, com ja se’ls ha comunicat personalment, les podran fer servir per a la nova data, o en cas que no puguin assistir-hi després d'aquest canvi, podran demanar-ne la seva anul·lació. 

Disculpeu les possibles molèsties que aquest fet us pugui ocasionar i agraïm de nou la vostra comprensió. 

Malgrat les dificultats, i gràcies al vostre suport, la Coral Infantil Nova Cervera continuarà celebrant tant aquest curs com el proper els seus 50 anys! 

Salut a tothom!

Comentaris

Entrades populars