DIUMENGE DE PASQUA, PETITS CONCERTS DE CARAMELLES A CERVERA, AMB LA CORAL INFANTIL

 


El matí d’aquest proper 4 d’abril, diumenge de Pasqua, la Coral Infantil Nova Cervera durà a terme en diferents espais del Centre Històric uns “PETITS CONCERTS DE CARAMELLES”, els arrelats cants corals de caire popular que, enguany en un format diferent, celebren l’arribada de la Primavera, i dels que en podrem gaudir d’una manera especial. 

Les Caramelles de Cervera 2021 s’han hagut d’adaptar a les mesures sanitàries per tal de minimitzar els efectes de la pandèmia, i és per això, que en aquesta edició els grups de la Coral Infantil actuaran de forma separada en 3 espais diferents, tot evitant la concentració de cantaires i públic en un únic lloc… A cadascun d’ells, s’hi faran dues cantades (a les 11.30 i a les 12.30 h.), amb la distribució següent: 
  • plaça Major: grups d’Escatxics, Barrufets i Petits A 
  • plaça Santa Anna: Grans A i B 
  • plaça Universitat: Petits B i Mitjans 
Als diferents espais, i delimitat per tanques, hi haurà un recinte pel públic amb cadires ben separades, en el que esperem la vostra presència, per tal de poder escoltar les cançons que interpretaran els nostres cantaires i directores, i també, si es dóna el cas, col·laborar en el cant d'alguna cançó popular de Caramelles que ens agradaria compartir amb tots i totes vosaltres. 

Destaca el fet que per a la totalitat de els/les cantaires, i d’acord a les circumstàncies viscudes al llarg dels darrers mesos, les Caramelles seran la primera actuació del curs davant del públic i, en alguns casos, per a les noves incorporacions, la primera com a membres de la Coral Infantil Nova Cervera. Tot un esdeveniment, i un repte musical i personal! 

D’altra banda, informar-vos, que per poder gaudir d’una jornada ben bonica, els aparadors dels comerços i empreses col·laboradores han estat lluint i encara llueixen durant aquests dies previs uns plafons amb imatges de les Caramelles d'anys anteriors, per tal de fer més difusió de la festa! Les imatges comparteixen un nou logotip creat especialment per aquesta ocasió pel dissenyador Xavi Miret, al qual agraïm un cop més la seva dedicació. 

També, un cop més, i gràcies a les aportacions dels establiments col·laboradors, hi haurà el tradicional sorteig de mones i obsequis de Pasqua de diverses pastisseries i obradors (els números de les quals es vendran al llarg del mateix matí de Caramelles a les places esmentades anteriorment), així com de molts regals per a tots els i les cantaires, que es sortejaran en format “on line” el capvespre de Pasqua. 

Enguany, a causa de les mesures, no s’han pogut efectuar assajos previs conjunts oberts a tothom... Tot i això, us convidem a acompanyar-nos el matí d’aquest diumenge, per, un any més, fidels a la tradició, poder compartir i fruir plegats del cant de les nostres estimades Caramelles! 

Molt bona Pasqua a tothom! 

Coral Infantil Nova Cervera 
#50anysCantantJunts

Comentaris

Entrades populars