TRES ACTES DE LA ISAGOGE I LA FESTA MAJOR CELEBREN DE MANERA ESPECIAL ELS 50 ANYS DE LA CINC


La celebració dels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera ha esdevingut protagonista de diversos actes durant els dies de la setmana cultural de la Isagoge i la Festa Major de Cervera. 

El divendres 18 de setembre obria les seves portes a la seu de l’Agrupació Coral de Cervera, l’exposició “#50anys36CINCdies, un passeig pels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera”, que aplegà al llarg d’onze dies –fins el dilluns de Festa Major– centenars de visitants, que gaudiren d’un magnífic recorregut visual, distribuït en vint àmbits amb enorme contingut, per les diverses activitats que ha organitzat i en què ha participat l’entitat al llarg de la seva història. 

El dimecres 23, l’església de Sant Domènec acollí, amb un nombrós públic, la xerrada “50anysCantantJunts, imatges i reflexions al voltant dels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera”, a càrrec de Santi Riu Solé, pianista, professor i crític musical, acompanyat de Carles Sala Tamarit, president actual de la Coral Infantil Nova Cervera. L’activitat posà en valor l’enorme importància de l’educació musical i del cant coral, i analitzà detalladament els primers anys de l’entitat i les diferents èpoques viscudes. 

Finalment, el passat divendres 25 de setembre, al vespre, en el marc de l’acte del pregó de Festa Major, la ciutat de Cervera a través de la seva Paeria homenatjà la Coral Infantil Nova Cervera, en motiu de la celebració aquest any 2020 dels 50 anys de l’associació. En l’acte, a més de les autoritats locals, hi participaran representants dels cantaires, directores i famílies de la Coral Infantil, les tres branques que vertebren i conformen l’entitat. Un acte senzill, però altament simbòlic, dedicat a totes aquelles persones que han fet realitat dia a dia, assaig a assaig, concert a concert, el projecte educatiu, musical i social de la Coral Infantil. 

Voldríem acabar amb el nostre agraïment a totes les persones que han col·laborat en la realització d’aquests actes, i també a aquells i aquelles que ens heu pogut acompanyar aquests dies. Dies especials i diferents que recordarem molt de temps, i que ja ocupen un lloc destacat en la història de la nostra entitat. 

Visca la Coral Infantil Nova Cervera!

Comentaris

Entrades populars