DÀMARIS GELABERT I L’ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS, JUNTES A CERVERA EL PROPER 7 DE JUNY




El diumenge 7 de juny tindrà lloc al Gran Teatre de Cervera la posada en escena del nou espectacle familiar conjunt de la Dàmaris Gelabert amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, "És l'hora de l'orquestra", activitat organitzada per la Coral Infantil Nova Cervera dins dels actes de celebració dels 50 anys de l'entitat. 

Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils, Dàmaris Gelabert, s’ha convertit en tot un referent per a l’educació musical en el nostre país. Cançons que es canten a diari dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius. Amb una manera pròpia d’entendre l’estimulació musical i amb una base musicoterapèutica ha creat el Mètode Totsona, que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. 

“És l’hora de l’orquestra”, és el seu nou treball per apropar tota la família al meravellós món de l’orquestra i de la música simfònica. Èxits com “Bon dia”, “Els dies de la setmana”, “Qui sóc jo” i la nova cançó “L’hora de l’orquestra”, arranjats i orquestrats per l’Àlex Martínez per a orquestra simfònica i acompanyades per l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida pel Xavier Puig Ortiz, i amb la col·laboració de tots els grups de la Coral Infantil Nova Cervera, i la participació de l’actor i cantant Eloi Gómez a la veu. L’espectacle es va estrenar en doble sessió el passat 14 de desembre al Palau de la Música Catalana, i Cervera viurà de manera especial la seva tercera representació. 

Us recordem que les entrades pel concert a Cervera són a la venda a través de la pàgina web i del blog de la Coral Infantil Nova Cervera, o directament per mitjà del següent enllaç: https://www.4tickets.es/coralinfantilnovacervera/public/janto/. El seu preu és de 13 euros pels infants i joves d’1 a 17 anys, i de 18 euros pels adults, i la seva tramitació on-line no té cap cost afegit. A partir del dia 1 d’abril també es podran comprar de forma presencial a la botiga de música Sol Major (pl. Major, 12, Cervera).

Us esperem a totes i a tots el proper 7 de juny a Cervera, per gaudir de la màgia i la força de la Dàmaris Gelabert i l’Orquestra Simfònica del Vallès, en un espectacle únic i sorprenent, adreçat a petits i grans. 

És l’hora de l’orquestra!

Comentaris

Entrades populars