L’ESCOLANIA DE MONTSERRAT ACTUARÀ EL 7 DE FEBRER A CERVERA, DESPRÉS DE LA SEVA NOVA GIRA INTERNACIONAL
L’Escolania de Montserrat, un dels cors infantils amb més prestigi del món, obrirà el divendres 7 de febrer, a 2 quarts de 9 del vespre, els actes de celebració dels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera. 

Abans, però, l’Escolania haurà agafat un avió rumb a Rússia, on ha estat convidada pel Patriarcat de Moscou per fer-hi un concert a l’Auditori Dom Musike, en el marc d’un festival de música de Nadal. Es tracta del mateix festival al qual ja va ser convidada l’any 2013, i que en complir el desè aniversari han volgut convidar el cor “que més els ha agradat durant aquest temps”. S’hi estaran fins al divendres 24, i de Rússia, es desviaran cap a Noruega per tornar, durant un parell de dies, la visita que l’Escolania de la Catedral d’Oslo els va fer el juny del 2018. A Oslo actuaran conjuntament a l’església de la Trinitat. 

En els darrers cinquanta anys, l’Escolania ha ofert concerts en 22 països. El que més visitat ha estat França (12 vegades), seguit d’Alemanya i d’Itàlia (8 cops cadascun), Bèlgica (5), Rússia (3), Àustria (2), Estats Units (2, i també un cop Puerto Rico), Holanda (2), Hongria (2), Japó (2), Luxemburg (2), Polònia (2), Portugal (2), Anglaterra (1), Canadà (1), Irlanda (1), Israel (1), Mònaco (1) i Xina (1). 

L’Escolania tornarà a ser a casa el dimarts 28, on deu dies després es desplaçarà a Cervera, per oferir en l’església de Santa Maria, el 7 de febrer, en el marc dels actes de la Festa Major del Santíssim Misteri, l’esmentat concert extraordinari, esdeveniment que comptarà també amb la participació del grup de cantaires més grans de la Coral Infantil Nova Cervera. 

Us recordem que les entrades pel concert a Cervera són a la venda a través de la pàgina web i del blog de la Coral Infantil Nova Cervera, o directament per mitjà del següent enllaç: https://www.4tickets.es/coralinfantilnovacervera/public/janto/ 

Els preus de les entrades van des dels 20 als 17 euros pels adults, i dels 15 als 12 euros pels infants i joves menors de divuit anys, i la seva tramitació on-line no té cap cost afegit. El dia del concert, es vendran de forma presencial entrades durant tot el dia a la botiga de música Sol Major (pl. Major, 12, Cervera). 

Us esperem el 7 de febrer a Cervera, en el que de ben segur serà un altre magnífic concert d’una de les institucions musicals més internacionals del nostre país: l'Escolania de Montserrat.

Comentaris

Entrades populars