L'AGRUPACIÓ CORAL DE CERVERA PREPARA EL SEU CONCERT CONJUNT AL PETIT PALAU DE BARCELONA




Enguany la nostra “família coral”, és a dir, les entitats que formem l’AGRUPACIÓ CORAL DE CERVERA (Coral Infantil Nova Cervera, Coral Ginesta i Coral Lacetània) tindrem el gran plaer d’ésser les convidades a participar al CONCERT DE NADAL DE LA FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) que anualment es duu a terme a l’espai del Petit Palau en el marc del concert solidari amb el projecte social i educatiu “CLAVÉ XXI” que implusa la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana. 

El concert tindrà lloc el dissabte dia 14 de desembre a les set de la tarda a la sala del "Petit Palau" de l'emblemàtic edifici del Palau de la Música Catalana de Barcelona, i és per aquest motiu que aquest passat diumenge dia 1 de desembre, es va dur a terme un assaig general conjunt a l'Auditori Municipal de Cervera, a fi i efecte de poder-lo preparar degudament. 




De la Coral Infantil Nova Cervera hi participaran els grups de Petits, Mitjans i els dos grups de Grans, al costat de les veus de la Coral Lacetània i la Coral Ginesta. Cadascun dels grups hi cantarà en solitari, i de forma conjunta s’hi interpretarà la cantata nadalenca “La venedora de llumins” de Joaquim i Paul Perera, basada en el conegut conte d’Andersen. 

Sota la direcció d’en Josep Miquel Mindán, en aquesta ocasió es comptarà, a més, en la part instrumental amb la col·laboració de la Mar Aldomà (violí), el Xavier Roig (violoncel), l'Isidor Rossich (flauta), en Mateu Ferré (clarinet) i el Marc Castellà (piano), així com de la Noèlia Solé en la narració. 

De ben segur que serà una molt bona experiència musical i humana per a tota la família coral cerverina! 


Agrupació Coral de Cervera

Comentaris

Entrades populars