L'esponsorització dels 50 anys, fins el 15 de desembre!
El 2020, en motiu de la celebració dels seus 50 anys, la Coral Infantil Nova Cervera prepara un seguit d'actes ben sonat: un concert de l'Escolania de Montserrat al febrer, la participació a l'Europa Cantat dels grups de Grans, les tradicionals Caramelles, el Juguem Cantant el 17 de maig... i unes quantes sorpreses més que desvetllarem el proper diumenge 8 de desembre, dia de la presentació al públic d'aquest aniversari ben especial!

És per tot plegat i a fi de finançar el projecte, d'un volum i una despesa important com us podeu imaginar, que demanem la col·laboració de tots aquelles persones, comerços i empreses que vulgueu afegir-vos a aquesta aventura anomenada "50 anys de la Coral Infantil”, tot esponsoritzant d'una manera o altra, ja sigui amb espècie o amb diners, la totalitat o algun dels actes que es realitzaran al llarg de l'any.

La persona, empresa o establiment, si així ho desitja, figurarà com a col·laborador en tot el procés de difusió i realització dels actes commemoratius; així mateix, també se li farà lliurament d'algun detall o record exclusius de l'aniversari. La Coral Infantil podrà emetre un certificat acreditatiu de les aportacions efectuades, per tal d'obtenir, si és el cas, la corresponent utilitat fiscal.

Si esteu interessats/des, sols cal que ompliu el següent formulari (que heu d'enviar abans del proper 15 de desembre), on trobareu tota la informació necessària per concretar la vostra aportació.

Com hem manifestat en diverses ocasions, fem extensiva aquesta informació al conjunt de persones, establiments comercials i empreses per tal de poder fer una celebració a l'alçada del que han estat aquests darrers 50 anys per a la ciutat i la comarca, i, en especial, per a la nostra entitat. Necessitem, i us ho demanem especialment, que ens ajudeu, en la mesura que pugueu. Tota ajuda al projecte, per petita que sigui, serà molt benvinguda!

Moltíssimes gràcies per endavant per la vostra col·laboració i el vostre suport !! 

Comentaris

Entrades populars