CERCANT ESPONSORITZACIÓ PER A LA CELEBRACIÓ DELS 50 ANYS



Benvolguts comerços i empreses de Cervera i la Segarra, 

El 2020, en motiu de la celebració dels seus 50 anys, la Coral Infantil Nova Cervera prepara un seguit d'actes ben sonat: un concert de l'Escolania de Montserrat al febrer, la participació a l'Europa Cantat dels grups de Grans, les tradicionals Caramelles, el Juguem Cantant el 17 de maig... i unes quantes sorpreses més que desvetllarem el proper 8 de desembre, dia de la presentació al públic d'aquest aniversari ben especial! 

És per tot plegat i a fi de finançar el projecte, d'un volum i una despesa important com us podeu imaginar, que demanem la col·laboració de tots aquells comerços i empreses que vulgueu afegir-vos a aquesta aventura anomenada "50 anys de la Coral Infantil”, tot esponsoritzant d'una manera o altra, ja sigui amb espècie o amb diners, la totalitat o algun dels actes que es realitzaran al llarg de l'any. 

L'empresa o establiment, lògicament, figurarà com a col·laborador en tot el procés de difusió i realització dels actes commemoratius; així mateix, també se li farà lliurament d'algun detall o record exclusius de l'aniversari. La Coral Infantil podrà emetre un certificat acreditatiu de les aportacions efectuades, per tal d'obtenir, si és el cas, la corresponent utilitat fiscal. 

Amb aquest escrit, doncs, iniciem un període de recerca d'espònsors dels actes de celebració dels 50 anys, que clourà el proper 15 de novembre, unes setmanes abans de la presentació oficial, de manera que ja a partir d'aquell dia puguem incloure tots els col·laboradors i col·laboradores en els diferents espais de publicitat. 

Si esteu interessats/des, feu-nos-ho saber el més aviat possible. Sols heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic de la coral infantil, coralinfantilnovacervera@gmail.com, moment a partir del qual iniciarem les gestions corresponents per fer-ho realitat. 

Fem extensiva aquesta informació al conjunt d'establiments comercials i empreses per tal de poder fer una celebració a l'alçada del que han estat aquests darrers 50 anys per a la ciutat i la comarca, i, en especial, per a la nostra entitat. Necessitem, i us ho demanem especialment, que ens ajudeu, en la mesura que pugueu. Tota ajuda al projecte, per petita que sigui, serà molt benvinguda!

Si vols col·laborar en l'esponsorització del actes, clica aquí i omple el següent formulari.

Mil gràcies per endavant! 

CORAL INFANTIL NOVA CERVERA



Imatge extreta de https://ca.wiktionary.org/wiki/guardiola

Comentaris

Entrades populars