LA CORAL INFANTIL PREPARA LA SEVA PARTICIPACIÓ AL SEGUICI INFANTIL DE FESTA MAJOR




Bona part dels cantaires dels grups d'Escatxics, Barrufets i Petits del darrer curs de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA s'han aplegat aquesta darrera setmana a la casa de l'Agrupació Coral juntament amb les directores de l'entitat, per preparar la seva participació al Seguici Infantil de la tarda del dilluns de Festa Major. 

Enguany, el tema interpretat serà la cançó - dansa "La fira", en la seva versió popularitzada, la coreografia de la qual anirà a càrrec de la directora Esther Llopis. També acompanyaran als cantaires de la Coral Infantil els músics Mar Aldomà i Anna Sala (violins), Xavier Puertas i Abel Sellart (contrabaixos) i Xavier Roig (flabiol i tamborí). 

L'entitat manté el seu compromís de treballar el repertori tradicional com a mitjà d'aprenentatge del cant coral i com a eina de cohesió social, a través de la participació en esdeveniments com les Caramelles, la Festa Major, la Castanyada o el Nadal, per tal que els infants i joves gaudeixin d’una forma ben vivencial de les festes del nostre país i de la nostra ciutat. 

Esperem que esdevingui una magnífica experiència per a totes i tots els cantaires, i per a totes aquelles persones –petits i grans– que puguin seguir l'actuació de totes les entitats participants, entre les que es compta la de la nostra associació. 

Molt bona Festa Major a tothom!

Comentaris

Entrades populars