COMENÇA UN NOU CURS MOLT ESPECIAL DE LA CORAL INFANTIL!




La setmana següent a la Festa Major, amb els primers assaigs setmanals, tots els grups de la Coral Infantil Nova Cervera han iniciat el nou curs, que ha arribat carregat de multitud de projectes i de renovades il·lusions. Enguany serà un curs ben especial, doncs en el segon trimestre s'iniciaran els actes de celebració dels 50 anys de la nostra entitat, que es perllongaran durant tot l'any 2020. 

La Coral Infantil aplega aquest curs 165 infants i joves, majoritàriament de Cervera i la Segarra, repartits en set grups corals, un més que el curs anterior (Escatxics, de 3 anys; Barrufets de 4 anys; Barrufets de 5 anys; Petits, amb 6 i 7 anys; Mitjans, de 8 a 9 anys; Grans de 10 i 11 anys; i Grans de 12 a 17 anys). Com en els darrers anys, la Coral Infantil compta amb un magnífic equip de dotze directores voluntàries, que s'encarreguen de la formació musical dels cantaires, així com d'una junta de famílies que gestionen el funcionament de l'associació. 

Pel que fa a aquests primers dies de curs, també cal destacar que la Coral Infantil participarà aquest cap de setmana del 5 i 6 d'octubre en la 104a Jornada de Treball del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) –del que la nostra entitat en forma part–, activitat que aplega a totes les seves directores i directors, i que en aquesta ocasió tindrà lloc a la casa de colònies “La Capella”, al costat del Monestir de Poblet. Els dos dies acolliran, com és habitual, l'assemblea de l'entitat, i la presentació de diferents materials i propostes musicals per aquest curs. 

D'altra banda, i ja immersos en la preparació de les properes activitats i actuacions, aprofitem l'ocasió per fer-vos saber que el diumenge 27 d'octubre, a les sis de la tarda i a l'església de Sant Domènec, tindrà lloc el tradicional concert de Castanyada, primera cita del curs oberta a totes les famílies de l'entitat i a tots aquells i aquelles que ens vulgueu acompanyar. 

Ja al novembre arribarà el Cap de setmana de treball a la casa de colònies de La Carral, al que seguiran en les setmanes posteriors el tradicional concert de Nadal i alguna que altra sorpresa, que us anirem desvetllant en properes dates... 

Agafeu-vos fort! La Coral Infantil està d'aniversari!

Comentaris

Entrades populars