LA CORAL INFANTIL I EL COR VOCES BLANCAS DE VALLADOLID COMPARTEIXEN ESCENARI AL PARANIMF DE LA UNIVERSITAT




El passat divendres 12 de juliol, els cantaires dels grups de Mitjans i Grans de la Coral Infantil Nova Cervera van tenir la gran sort de poder compartir escenari amb el reconegut Cor infantil-juvenil Voces Blancas de Valladolid, els quals van unir les seves veus en el concert de cloenda que va tenir lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera, com a segona part de l’intercanvi que ambdós cors han dut a terme al llarg d’aquest curs. 

Els joves cantaires del Cor Voces Blancas de Valladolid han visitat Cervera al llarg dels dies 11 i 12 de juliol, tot compartint vivències musicals i humanes amb els cantaires de la Coral Infantil Nova Cervera, com a segona part de l’intercanvi que van iniciar el passat mes de març a Valladolid, on els cerverins i les cerverines van participar al “Encuentro Internacional de Coros Voces Blancas de Valladolid”, juntament amb el cor infantil anglès S. Anselm Bakwell. 

El Cor Voces Blancas, sota la direcció de Clara de los Ojos, va oferir un repertori molt variat, que anava des d’autors clàssics com J. Rutter, fins a peces molt actuals i més dinàmiques com “Viva la vida” de Coldplay o “Bohemian Rhapsody” de Queen, que van deleitar el públic amb la potència de les seves veus i unes coreografies molt treballades. També van interpretar música religiosa contemporània ,com el “Pater Noster” de Sarassola o bé “Mare Nostrum” de J. Elberdin, que aportaren un enorme segell de qualitat, i que ens confirmà que ens trobàvem davant d’un dels cors de veus blanques amb més projecció de Castella i Lleó. 

Per finalitzar, després del concert, els pares i mares dels cantaires de la Coral Infantil Nova Cervera van preparar un sopar per a totes i tots els participants al pati de la Universitat, que també va ser el lloc d’inici d’una ruta nocturna a càrrec d’Armand Forcat pel casc antic de la ciutat, tot conduint els cantaires dels dos cors pels llocs més emblemàtics, i que va tenir com a punt central al Carreró de les Bruixes, indret escollit per dur-hi a terme algunes petites sorpreses a càrrec dels cantaires cerverins, i que evidentment van donar un toc més que divertit a l’activitat. 

Tot plegat va cloure amb el tradicional cant de “L’Hora dels Adéus” a la plaça Major, tot esperant poder retrobar-nos a la trobada europea de l’Europa Cantat Júnior que tindrà lloc l’any vinent a la ciutat lituana de Vilnius, per tal de continuar gaudint un cop més de la gran màgia i força del cant coral!

Comentaris

Entrades populars