LA CORAL INFANTIL US CONVIDA A PARTICIPAR EN LES CARAMELLES 2019




El proper 21 d'abril, diumenge de Pasqua, pel matí, tindrà lloc pels carrers de la nostra ciutat, la tradicional cantada de Caramelles organitzada per la Coral Infantil Nova Cervera.

Les Caramelles esdevenen una ocasió especial per cantar al costat dels cantaires de la Coral Infantil i també de nombrosos membres de les altres corals que formen l’Agrupació Coral de Cervera (la Coral Lacetània i la Coral Ginesta), per descobrir el seu local d’assaig i alguns dels seus secrets musicals, i acompanyar-los en aquesta fantàstica i tradicional experiència coral. 

Pels joves i les joves cantaires que en un futur voldrien cantar en la Coral Infantil, la cantada de Caramelles i els seus assaigs també poden ser bons moments per gaudir d’un primer tastet. Us animem a provar-ho. 

Els assaigs previs, que com ja hem dit són oberts a tothom, tindran lloc a la casa de l'Agrupació Coral (c. Major, 15 –antiga biblioteca–) el divendres 5 d’abril (dia en el que ja repartirem el llibret de cançons) i el dimarts 16 d’abril, ambdós a 2 quarts de 8 del vespre (19.30 h.). 

Us convidem a conèixer-nos, i a cantar i compartir les Caramelles amb nosaltres!

Comentaris

Entrades populars