Estrenem pàgina web... i algunes coses més!




Coincidint amb el final d'any, i amb la mirada posada en la celebració el proper any 2020 dels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera, hem redissenyat alguns dels nostres espais de comunicació a les xarxes socials ... i també n'hem afegit d'altres! 

Us presentem les novetats: 

  • Tenim una nova PÀGINA WEB, https://sites.google.com/view/coralinfantilnovacervera, en la que trobareu tant informació sobre la història o el funcionament actual de l'entitat, com l'agenda de tot el curs..., així com nombroses fotografies i vídeos de les darreres activitats i també de les dels darrers cursos. 
  • Paral·lelament a la pàgina web i enllaçada amb aquesta, hem creat un BLOG DE NOTÍCIES, https://coralinfantilnovacervera.blogspot.com, on aniran apareixent les notes de premsa que anem editant. 
  • Tant a través del blog com de la pàgina web podem accedir al nostre compte de TWITTER, en funcionament des de l'octubre de 2017, https://twitter.com/NovaCerveraCorI, amb informació vers les nostres activitats, i on ens fem ressò de notícies relacionades amb Cervera i la Segarra, i especialment amb el món musical i coral. 
  • I finalment, una estrena... Ahir mateix vam obrir compte a INSTAGRAM, una de les xarxes més populars en l'actualitat, https://www.instagram.com/coralinfantil.novacervera. Allà anireu trobant imatges de les activitats de la Coral Infantil. 

Per facilitar-vos l'accés als diferents comptes, a partir d'avui, en la signatura de tots els correus electrònics de la Coral Infantil trobareu els enllaços corresponents. 

Aprofitem aquest correu per agrair de nou a totes aquelles persones, mitjans i institucions que habitualment feu difusió de les nostres activitats, i que ompliu de contingut l'arxiu de la nostra entitat.

Salut, moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració, i que gaudiu d'un molt bon any 2019!

Coral Infantil Nova Cervera

Comentaris

Entrades populars