Cervera acull una de les gravacions de la col·laboració del SCIC amb LA MARATÓ DE TV3



Aquest passat divendres 16 de novembre per la tarda i amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, tingué lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera una de les gravacions televisives que es fan arreu del país de col·laboració del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) amb La Marató de TV3 d'aquest any.

La Marató de TV3, aquest any destinada a recaptar fons per la investigació del càncer, ha proposat al SCIC una col·laboració que consisteix en cantar la cançó "Imagine" de John Lennon en diferents racons del territori i al plató de TV3 simultàniament. Les localitzacions externes al plató no són en directe, sinó que s’estan gravant al llarg d’aquestes darreres setmanes en espais emblemàtics de Sant Cugat, Figueres, Vilafranca del Penedès, Reus i –com ja us hem indicat– Cervera.

En el cas de la capital de la Segarra, van participar en aquesta una vuitantena de cantaires dels grups de Grans del Cor Verdaguer de Ponts, la Coral Mestre Güell de Tàrrega, la Coral Ginestell d'Alguaire, la Coral Shalom de Lleida i la Coral Infantil Nova Cervera. La direcció del conjunt coral anà a càrrec de Rosa Puig, directora del grup de Grans del cor cerverí.

La cançó s'emetrà la tarda del dia 16 de desembre en el programa televisiu de La Marató.

Comentaris

Entrades populars