La Coral Infantil celebra LA CASTANYADA amb el Cor Juvenil d'EivissaAquest passat diumenge dia 28 d'octubre a la tarda, les portes del Paranimf de la Universitat de Cervera es van obrir al públic per tal d’acollir el tradicional concert i celebració de la Castanyada de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA. Aquest cop però, la Coral Infantil va compartir escenari amb uns convidats de luxe, el Cor Juvenil del Patronat de Música d’Eivissa, que van passar tot el cap de setmana a la nostra ciutat, en motiu del retorn de l’intercanvi que ja es va iniciar el curs passat, quan els cantaires cerverins dels grups de Mitjans i Grans varen actuar a la trobada Veus Joves que anualment té lloc a l’illa d’Eivissa.

Van iniciar el concert els cantaires d’Eivissa, que van oferir al públic un conjunt de peces de la coneguda pel·lícula Grease, amb una coreografia i escenografia molt vistoses, sota la direcció de Lourdes Roig i amb acompanyament al piano d’en Miguel San Miguel, així com també amb la presència de diversos solistes i d’un saxo i un bateria, que en conjunt mostraven una formació musical amb un caràcter molt modern i casual. A continuació van sumar-se a l’escenari els cantaires dels grups de Mitjans i Grans de la Coral Infantil Nova Cervera, per tal d’interpretar junts dues peces que formaven part de l’intercanvi: "Le coeur des gens" i "Give us hope", que realment van fer vibrar al nombrós públic que omplia el Paranimf de gom a gom!

Tant per la vessant musical com també per la part humana, els intercanvis formen part del treball vivencial que es duu a terme a la Coral Infantil. El fet de cantar i emocionar-nos junts amb “L’hora dels adéus” per acomiadar els cantaires eivissencs, dóna compliment a una de les principals premisses de l’entitat i manifestades per la pedagoga M. Dolors Bonal en diferents ocasions: “la música no s’ensenya sinó que s’ha de viure!” .

Després, va continuar el transcurs habitual del concert de Castanyada, amb una presentació del treball efectuat durant aquestes primeres setmanes del curs per part del cadascun dels cinc diferents grups de cantaires de l’entitat: Escatxics, Barrufets, Petits, Mitjans i Grans.

Aquesta activitat, primera presa de contacte d’aquest curs entre tots els cantaires i famílies que formen la Coral Infantil, va finalitzar, fidels a les tradicions, amb el caliu d’una fantàstica castanyada preparada per la junta de mares i pares al pati de la Universitat.

Comentaris

Entrades populars