La Coral Infantil, a l’EUROPA CANTAT JUNIOR de Lyon



Una trentena de membres del grup de Grans de la Coral Infantil Nova Cervera s’ha desplaçat aquest dijous, al costat d’altres cors pertanyents al Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), fins a la ciutat francesa de Lyon, on del 13 al 20 de juliol té lloc la vuitena edició del festival Europa Cantat Junior, una de les trobades de corals infantils més important d’Europa, i a la que assisteixen més d’un miler d’infants i joves de 8 a 17 anys, de països tan diversos com Alemanya, Bèlgica, Catalunya, Espanya, França, Grenlàndia, Israel, Noruega, Taiwan i Xina. 

Durant aquests dies, els i les cantaires segarrencs, acompanyats per les seves directores, participaran en diversos tallers i concerts amb directors/es i corals d’alt nivell. A més, realitzaran nombroses activitats lúdiques, algunes d’elles de descoberta de la ciutat de Lyon, vila declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

Cal destacar que el vespre del divendres 14 de juliol, festa nacional francesa, ja tingué lloc a la basílica d’Ainay, al centre de la ciutat, el concert conjunt de disset de les corals del SCIC participants a la trobada –entre elles la nostra entitat–, tot compartint escenari amb la coral francesa L’Atelier Sonore. 

De ben segur que tots els cantaires i directores gaudiran al llarg d’aquesta setmana d’una veritable experiència única, tant personalment com a nivell de grup.

Comentaris

Entrades populars