La Coral Infantil, a la gala solidària IMPLICA’T



Durant la tarda del passat dissabte dia 7 d’abril, els grups de Petits i Mitjans de la CORAL INFANTIL “NOVA CERVERA” van tenir la sort de poder participar activament a la gala solidària IMPLICA’T, celebrada al teatre del Casal de Cervera.

Aquest certamen, organitzat pel conjunt d’entitats socials de la Segarra i nascut l’any 2015, té per l’objectiu aconseguir fons per poder dur a terme accions socials i inclusives a la comarca i, a la vegada, donar a conèixer aquestes institucions a la població.

Així, la festa IMPLICA’T ha esdevingut un esdeveniment cultural i festiu on al llarg de dues hores tenen lloc tot tipus d’espectacles artístics, i que en aquesta tercera a edició aquests han estat a càrrec, a més de la Coral Infantil Nova Cervera, de les entitats Emaús Rural, l’Escola de teatre La Caserna, Càritas, l’Associació de Salut Mental Ondara Sió, la Fundació Casa Dalmases, Creu Roja, el CAP de Cervera i la Fundació Espígol. També hi va col·laborar en Marc Márquez mitjançant la donació d’una samarreta que es va sortejar entre tots els assistents.

La Coral Infantil, en la seva actuació, va interpretar algunes peces del repertori que han treballat recentment i que combinava cançons de Brahms (amb adaptacions de la reconeguda pedagoga Maria Martorell), amb d’altres de catalanes i alguna d’arreu del món, per tal de mostrar també la diversitat dins del cant coral infantil, i que també és una important eina de cohesió social.

Per a la nostra associació ha estat un goig poder compartir escenari amb tots aquests col·lectius, i col·laborar amb algunes de les entitats del nostre entorn més immediat que treballen sense descans per aconseguir entre tots i totes un món socialment millor. GRÀCIES a totes aquelles persones que cada dia ho fan possible i que en aquesta ocasió ens han permès de participar-hi al seu costat. Ha estat un plaer!

Comentaris

Entrades populars