La Coral Infantil ja HA INICIAT EL NOU CURS..., i amb molta participació!



Un cop transcorreguda la Festa Major del Sant Crist de la ciutat, tots els quatre grups de la Coral Infantil Nova Cervera ja han iniciat un nou curs, el 47è de l'entitat, que després de tants anys d'història i trajectòria en l'educació musical i coral dels infants i joves de la ciutat, any rera any continua desenvolupant aquesta tasca d'una forma absolutament altruista i amb els mateixos objectius i una gran il·lusió de tirar endavant un nou curs ple de projectes! 

Enguany la coral infantil té unes xifres rècord de participació, ja que compta amb 126 infants i joves cantaires de Cervera i la Segarra, repartits en quatre grups (els Barrufets, de 3 i 4 anys; els Petits, amb 5 i 6 anys; els Mitjans de 7 a 9 anys; i els Grans, entre 10 i 18 anys). A més, la coral disposa de deu directores voluntàries que s'encarreguen de la formació musical dels cantaires, així com d'una junta de mares i pares que gestionen el funcionament de l'entitat. 

La Coral Infantil Nova Cervera des dels seus inicis forma part del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. Aquesta gran entitat, que aglutina les principals corals infantils del Principat, i que aplega també grups corals del País Valencià i les Illes Balears, celebra enguany el seu 50è aniversari. Entre els actes d’aquesta celebració, destaca la macro trobada que tindrà lloc el 13 i 14 de maig del 2017 al Palau Sant Jordi de Barcelona, que aplegarà milers de cantaires que interpretaran un repertori coral escrit per a l'ocasió, i que comptarà amb la col·laboració entre d’altres de la companyia de teatre Comediants. Allà hi serem! 

Més proper en el temps, i per començar aquest nou curs, fer-vos saber que el diumenge dia 6 de novembre a les sis de la tarda es durà a terme el tradicional concert de castanyada a la plaça del Fossar de Cervera, que serà la primera cita del curs oberta a tot el públic, i que a la vegada suposa una forma entranyable de viure les festes populars i les nostres tradicions amb la coral infantil. 

Comentaris

Entrades populars