LES CARAMELLES DE CERVERA donen la benvinguda a la Primavera un any mésCervera ha gaudit aquest diumenge de Pasqua, dia 1 d’abril, i acompanyats d’una climatologia excel·lent, d’una nova edició de les seves tradicionals Caramelles, els arrelats cants corals de caire popular que celebren l’arribada de la primavera.

La jornada s’ha iniciat a les 10 del matí amb l’esmorzar dels cantaires a la plaça Santa Anna, al que ha seguit el tradicional recorregut junt amb la carreta engalanada pels carrers més cèntrics de la ciutat, tot finalitzant al migdia a la plaça Major, amb el cant de tot el repertori de cançons i el sorteig popular de mones i altres regals.

Des de la Coral Infantil Nova Cervera, com a entitat organitzadora de les actuals Caramelles de Cervera, voldríem fer-vos saber a través d’aquestes ratlles el nostre agraïment a totes les persones, establiments comercials i entitats que de nou ens han donat suport.

Els agraïments han de començar pels cantaires... El cant és l’essència de les Caramelles! A tots els cantaires de la Coral Infantil, així com a les mares, pares, familiars i amics dels mateixos que heu vingut a assajar-les i cantar-les, i evidentment als membres i amics de la Coral Ginesta i la Coral Lacetània, que també ens heu acompanyat.

També volem destacar de forma molt especial l’actuació dels Grallers dels Geganters de Cervera, que ens han obsequiat al llarg del matí amb un reguitzell de temes populars, magníficament interpretats. Infinites gràcies de nou per la vostra col·laboració!

Per altra part, també hem de donar les gràcies als amics i amigues de la Coral Infantil que ens heu ajudat amb l'acompanyament d'algun instrument per acabar d'arrodonir les cançons, i també als que d'una forma especial ens heu ajudat en el muntatge de la carreta, en el disseny del cartell i impressió del llibret de cançons, en l’enlairament de les ballestes, en la tasca de portar les guardioles i posar enganxines, els que heu fet fotografies... Un munt de gent! Mil gràcies a tots i a totes!

Agraïment apart mereixen els nostres patrocinadors. En primer lloc, a les cinc pastisseries i obradors de la ciutat, per obsequiar-nos amb les seves magnífiques mones de Pasqua per tal que puguem sortejar-les; i també als establiments comercials que de nou han col·laborat amb els seus regals, i que enguany han estat BonÀrea Cervera, Joguines Anna Maria, Supermercat Albareda, Supermercat Esclat i Ferreteria Cervera.

Els números (amb el seu corresponent color de tira) premiats en el sorteig de les mones han estat: 
  • Pastisseria Agustí: 7690 groc 
  • Pastisseria Colom: 2906 groc 
  • Obrador KOK: 1776 rosa 
  • Pastisseria Puig: 9442 blau 
  • Pastisseria Sangrà: 9177 blau 
Ja per acabar, i tot esperant no haver-nos deixat a ningú, ens queda fer esment al suport i la col·laboració rebuts per part de la Paeria de Cervera, la Policia Local i la Parròquia de Santa Maria, així com dels mitjans de comunicació i del públic present, que any rere any es manté fidel a aquesta cita musical tan estimada i tan nostra.

Les Caramelles de Cervera 2018 han estat possible gràcies a tots i a totes vosaltres!

Que per molts anys puguem gaudir-ne al vostre costat!

Comentaris

Entrades populars