La Coral Infantil duu a terme a Tàrrega un concert solidari amb l’ASSOCIACIÓ ALBA



El passat diumenge dia 18 de març, els grups de Barrufets i Petits de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA, que són els cantaires més petits de l’entitat i que tenen entre tres i set anys, van realitzar la tradicional sortida en tren en alguna de les poblacions de la nostra línia fèrria, a la qual s’hi suma també la vessant solidària iniciada fa uns anys, finalitzant la jornada amb un concert solidari, que enguany ha tingut com a beneficiària l’Associació Alba de Tàrrega, i, en concret, un dels seus projectes socials.

Per tant, aquest curs la localitat escollida per gaudir del viatge en tren va ser la veïna ciutat de Tàrrega, a través de la qual els cantaires van poder ser acollits durant tot el dia a les instal·lacions de l’Escola Alba ubicada al costat del parc de Sant Eloi, on els cantaires van poder compartir diferents estones d’assaig coral, de visita als animals del parc, la realització d’un taller manual sobre la temàtica del tren, i evidentment també d’estones de joc i lleure!

Després de dinar, els cantaires van dirigir-se cap a les instal·lacions del Taller Alba, a l’avinguda Onze de Setembre de la capital de l’Urgell, on també s’hi van sumar els pares, mares i familiars de tots ells per tal de poder participar al concert solidari que va iniciar-se amb la presentació per part de membres de l’Associació Alba, del projecte “Pedalem per canviar el món”, que va aconseguir recaptar al final del concert 400,20€., que aniran destinats a la promoció de la inclusió de les persones d’Alba a la societat a través de l’esport.

Durant el concert, ambdós grups van interpretar diferents cançons que formen part del repertori proposat pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya per aquest curs. Pel que fa al grup de Petits, també van interpretar un conjunt de peces infantils de Brahms, que van donar pas al final del concert de la cançó sorpresa que enguany es durà a terme a totes les trobades del SCIC, el cànon “La Primavera” de Ph. Hayes (amb adaptació de la reconeguda Maria Martorell), que tant els cantaires com els seus familiars i amics presents al concert van poder-la cantar conjuntament.

Per finalitzar, un agraïment molt especial a l’Escola Alba i a l’AMPA de l’Escola Alba per la seva fantàstica acollida. Tant els cantaires de la Coral Infantil com les seves famílies vam poder gaudir gràcies a elles i a l’Associació Alba en general, d’una jornada intensa i ben especial que de ben segur ens ajudarà a tots i a totes, a través de les virtuts del cant coral, a ser més sensibles cap aquelles persones (diferents i úniques, com tots nosaltres) que més ens necessiten.

Comentaris

Entrades populars