L'Agrupació Coral inicia els tallers del projecte "BALLAR ENS FA BE"



El passat divendres dia 16 de febrer, el grup de Grans de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA i els cantaires de la CORAL GINESTA van participar a la primera sessió - taller anomenada "BALLAR ENS FA BÉ", que forma part d'una iniciativa de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, i que anualment es duu a terme en col·laboració amb 3 entitats culturals del país. Enguany, l'Agrupació Coral de Cervera ha estat una de les entitats escollides ! i pel format dels tallers, durant aquest curs hi participaran el grup de Grans de la Coral Infantil i la Coral Ginesta.

Així, els cantaires realitzaran unes sessions que aniran a càrrec de la professional de la dansa Cristina Martí Ninot, que ha preparat un projecte per a l'entitat que ajudarà als cantaires a prendre consciència del cos i a desenvolupar totes les capacitats expressives, perquè és evident que la veu i el cos són absolutament inseparables, i és per això que estem plenament convençuts que aquest treball creatiu a través del coneixement d'aquesta altra disciplina artística, aportarà molt a tots i a totes els cantaires, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu de grup. Durant els propers mesos de març i abril seguiran les sessions i finalment, a la tarda del diumenge 22 d'abril a la plaça Major, es durà a terme una mostra oberta a tothom en la qual es posarà el valor treball efectuat i que esperem que doni molts bons fruits a l'entitat coral.

Per altra part, les activitats de l'Agrupació Coral de Cervera no paren i també aquesta setmana, la CORAL LACETÀNIA de Cervera (dirigida per Isabel Badia) i la CORAL DOLL DE VEUS de Guissona (dirigida per Esther Llopis) han dut a terme un primer encontre conjunt, el qual ha tingut lloc a la ciutat de Cervera i concretament a la casa i seu de les corals cerverines, on han aprofitat per efectuar un treball de repertori coral entre ambdues entitats a fi i efecte de posar en valor les grans qualitats humanes que aporta el cant coral, perquè a través de l'aprenentatge musical hi tenen cabuda l'amistat, el respecte, l'estimació pel territori i la cohesió social, tant necessaris en aquest món actual en el qual vivim. En les properes setmanes es tornaran a trobar, i aquesta segona part ja tindrà lloc a l'altra localitat segarrenca de Guissona. Evidentment, ambdues entitats s'han mostrat molt satisfetes amb la iniciativa!

Comentaris

Entrades populars