Gran èxit dels tallers i els concerts de la DÀMARIS GELABERT organitzats per la Coral Infantil



Aquest passat dissabte dia 3 de febrer, la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA va organitzar una intensa jornada musical al costat de la reconeguda cantant i pedagoga Dàmaris Gelabert.

El matí es va iniciar a la casa de l’Agrupació Coral, on la Dàmaris va impartir dos magnífics tallers d’estimulació musical adreçats als nens i nenes més petits i les seves famílies: el primer, per a infants de 0 a 2 anys; i un segon, adreçat als cantaires de 3 a 6 anys dels grups de Barrufets i Petits de la Coral Infantil. Les directores també van ser presents als tallers i van poder compartir moltes estones amb ella i gaudir de les tècniques del mètode musical "Tot Sona", creat per ella mateixa, i que va adreçat als cantaires més petits. L’experiència de ben segur ens ajudarà en la nostra pràctica diària, on la farem extensiva a la totalitat de cantaires de la nostra entitat.

A la tarda va ser el torn dels concerts de la "Dàmaris i la seva banda" al teatre Casal de Cervera, on va oferir dues sessions, a les cinc i a les set de la tarda, amb la sala plena de gom a gom en ambdues ocasions! Aquí, va estar acompanyada a l'escenari de quatre músics: l'Àlex i Adrià Martínez, el Dimas Corbera i en Coqui Castells, i també de dues veus coristes, l’Anila Padrós i la Cristina Ferrero. Realment va ser una experiència impressionant per a tot el públic present, i especialment per a tots els infants, doncs les cançons de la Dàmaris Gelabert transmeten aprenentatge, vitalitat, la força del cant, l'amistat i la consciència de què tots podem aportar molt i ser "personatges singulars" de la història!, que és el missatge amb el qual van finalitzar els concerts a través de la cançó titulada "TU", tot cantant... Tu pots ser un personatge singular!; poeta de nit, enginyer d'acudits, somiador d'infinits, comptador d'estels, compositor del temps, un veler contra el vent...; quan escrius la teva història escampes mil llavors, que són les petjades dels teus peus que recolliran els teus hereus!.

Des de la Coral Infantil Nova Cervera volem agrair a tots els infants i famílies que van participar dissabte tant dels tallers com dels concerts pel seu suport i la seva resposta a aquesta iniciativa de la nostra entitat. Moltíssimes gràcies!

Per finalitzar, recordar que la Coral Infantil Nova Cervera pot dur a terme la seva activitat habitual gràcies als seus cantaires i famílies, acompanyats del treball desinteressat de les seves directores i la seva junta de pares i mares, que en aquesta ocasió van comptar amb la col·laboració de diversos cantaires de la Coral Ginesta de Cervera. Entre tots plegats vam fer possible un dia molt especial...

Comentaris

Entrades populars