L’Agrupació Coral de Cervera prepara un CONCERT DE NADAL molt especial!



Aquest proper diumenge dia 17 de desembre a les sis de la tarda, el Paranimf de la Universitat de Cervera tornarà a obrir les seves portes per tal d’acollir un concert que serà ben especial!, ja que enguany l’Agrupació Coral de Cervera ha preparat un concert de nadal que serà diferent, sobretot en el format, ja que pràcticament tots els cantaires de les diferents formacions que integren l’Agrupació, és a dir, els infants i joves de la Coral Infantil Nova Cervera, la Coral Lacetània i la Coral Ginesta pujaran tots junts a l’escenari sota la direcció de Xavier Puig Ortiz, per interpretar la cantata de nadal anomenada “La venedora de llumins”, de Joaquim i Paul Perera, que ha estat creada a partir del conte de H. Ch. Andersen, per a cor i grup instrumental, i que va esdevenir un encàrrec de l’Orfeó Gracienc de Barcelona, en motiu de la celebració del seu 110è aniversari. 

En aquest concert també acompanyaran a l’escenari a l’Agrupació Coral, els instrumentistes Mar Aldomà (violí), Marc Castellà (piano), Dipti Gimeno (clarinet), Xavier Roig (violoncel) i Isidor Rosich (flauta travessera), i pel que fa a la narració del conte anirà a càrrec de la Noèlia Solé. 

Per altra part, tots els cantaires de l’Agrupació també culminaran el concert de nadal amb algunes nadales tradicionals que no poden faltar per a l’ocasió, i també s’hi podrà escoltar “Hope for Resolution” (a song for Mandela and De Klerk), amb arranjament de Paul Caldwell i Sean Ivory, que tot i que es va emmarcar en el problema social que va patir Sudàfrica, té connotacions molt actuals per aquests temps en què vivim i que esperem que tothom pugui gaudir d’unes festes de Nadal en pau i en un món millor. 

Finalment, també caldria esmentar que aquest concert de nadal també suposarà la culminació dels actes de celebració del 40è aniversari de la Coral Ginesta de Cervera, i que en aquesta ocasió nadalenca estarà acompanyada, com sempre, per la resta de formacions corals cerverines. 

Agrupació Coral de Cervera

Comentaris

Entrades populars