La Coral Infantil es manté fidel a les tradicions amb la VISITA A LES RESIDÈNCIES de la ciutat



El passat dissabte dia 23 de desembre al matí, tots i totes els cantaires i les directores de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA van dirigir-se cap a les residències d'avis i àvies de la ciutat, per tal de desitjar-los-hi un bon Nadal tot cantant un tastet de les cançons i repertori que havien interpretat al tradicional concert de Nadal de l'Agrupació Coral, celebrat el diumenge 17 de desembre, a l'església de Santa Maria de Cervera.

Com a novetat, cal destacar que aquest any els més de cent vint nois i noies de l'entitat van dividir-se en dos grups; i així els Barrufets i els Grans van efectuar la seva cantada a la residència Mare Janer, i els Petits i els Mitjans ho van fer a la residència Mare Güell, la qual cosa va facilitar molt la logística de tants infants i joves a l'interior dels centres.

És important destacar, que a més a més d'oferir-los-hi cançons nadalenques, cadascun dels cantaires va fer lliurament a un avi/àvia d'una felicitació o d’un detall de Nadal que prèviament havien preparat durant el cap de setmana de treball que va tenir lloc durant el mes de novembre a la Casa de Colònies Finca Prades.

Amb aquesta visita anual, la nostra entitat vol aprofundir en el caràcter social del cant coral. La Coral Infantil és música, aprenentatge del cant coral amb qualitat, fet amb voluntariat, on es potencien els valors de l’amistat, la pertinença al grup, els valors humans i, especialment en aquesta ocasió, els valors socials. Després de la cantada a les residències, tots els cantaires van dirigir-se cap a la casa de les corals per tal de gaudir d'un petit refrigeri tots junts, observar el pessebre de figures de plastilina que havien fet els cantaires de Barrufets i Petits, i també fer cagar el Tió! Enguany el Tió estava amagat a l'interior de l'església de Sant Joan, fet que ens va poder gaudir de la magnífica exposició de pessebres de l'Associació de Pessebristes, a qui volem agrair molt especialment la seva col·laboració. La màgia del Nadal...

Comentaris

Entrades populars