Celebració molt entranyable de la CASTANYADA a la Coral Infantil



Durant el capvespre del passat diumenge 29 d’octubre, els cantaires, directores, junta, famílies i amics de la CORAL INFANTIL “NOVA CERVERA” van trobar-se a l’espai de Sant Domènec per tal de mantenir-se fidels a la tradició de celebrar la castanyada tot cantant! 

La vetllada va començar amb una cantada de cadascun dels quatre grups de cantaires de la Coral Infantil: Barrufets, Petits, Mitjans i Grans, que van mostrar al nombrós públic present el treball musical efectuat durant els primers assajos del curs. Els cantaires més petits de la Coral Infantil també duien complements de vestuari típics de la Castanyada (cistells, faldilles, mocadors de fer farcells, davantals...), que van crear un ambient de tardor ben especial, amanit al final de l’acte amb un petit refrigeri amanit de castanyes ben calentetes, acabades de coure... 

El repertori coral era del tot ben variat, des de les cançons-joc fins a les endevinalles, els cànons i cançons de tardor, peces tradicionals i d’arreu del món, tot depenent de l’edat dels cantaires, i per culminar el concert, el grup de grans van permetre que el públic gaudís moltíssim de la seva interpretació, amb cançons com la que s’anomenava “Canta aquesta cançó”, tot reflexionant amb la seva lletra..: “Si et sents sol o trist, tanca els ulls i canta aquesta dolça cançó. Si els nostres somnis són ferms podrem dibuixar el nostre futur, amb el desig d’arribar ben lluny... canta aquesta dolça cançó”. 

En definitiva, la Coral Infantil va poder gaudir diumenge d’una activitat molt especial, la Castanyada, la primera gran cita anual de l’associació en què coincideixen tots els cantaires amb les seves famílies; una activitat que, tot donant inici al nou curs, fomenta, a través del cant, la companyonia i la cohesió entre tots els membres que formen part de l’aquesta petita gran família que és la nostra entitat.

Comentaris

Entrades populars