Activitat intensa ELS PRIMERS DIES DE CURS a la Coral Infantil



La setmana següent a la Festa Major, amb l’arribada dels assaigs setmanals, tots els grups de la Coral Infantil Nova Cervera han iniciat el nou curs, que arriba carregat de multitud de projectes i de renovades il·lusions.

Enguany la Coral Infantil aplega 136 infants i joves de Cervera i la Segarra, repartits en quatre grups (Barrufets, de 3 i 4 anys; Petits, amb 5 i 6 anys; Mitjans de 7 a 9 anys; i Grans, entre 10 i 18 anys). A més, la Coral compta amb una dotzena de magnífiques directores voluntàries que s'encarreguen de la formació musical dels cantaires, així com d'una junta de mares i pares que gestionen el funcionament de l'associació.

Pel que fa a aquests primers dies de curs, cal destacar també que la Coral Infantil ha participat el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre en la 100a Jornada de Treball del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), activitat que aplega a totes les directores i directors d’aquesta entitat, i que en aquesta ocasió ha tingut lloc en les instal·lacions del Seminari de Vic. Els dos dies han acollit, com és habitual en aquesta activitat, l’assemblea de l’entitat, i la presentació de diferents materials i propostes musicals per aquest curs –en el que destaca l’edició d’un cançoner de la reconeguda mestra, directora coral i activista cultural Maria Martorell, desapareguda recentment–; així com de manera extraordinària per la celebració enguany dels 50 anys del SCIC, una trobada de les directores i directors que han passat per l’entitat des del moment de la seva creació (Manresa, 1967). Un cap de setmana fantàstic!

Ja per finalitzar, i ja immersos en la preparació de les activitats i actuacions dels propers mesos, aprofitem l’ocasió per fer-vos saber que el diumenge 29 d’octubre, a les sis de la tarda i a l’església de Sant Domènec, es durà a terme el tradicional concert de Castanyada, primera cita del curs oberta a totes les famílies de l’entitat i a tots aquells i aquelles que ens vulgueu acompanyar.

Comentaris

Entrades populars