La Coral Infantil participa activament en el SEGUICI INFANTIL



Tal i com ja és habitual en els darrers anys, alguns cantaires dels grups de Petits i Mitjans de la CORAL INFANTIL "NOVA CERVERA" van participar activament, al costat de moltes altres entitats culturals i educatives de la ciutat, en el Seguici Festiu Infantil del dilluns de Festa Major!

S'hi van interpretar dues cançons-danses que aquest curs ja s'havien preparat prèviament d'una forma especial per a Les Caramelles, a fi i efecte de què els cantaires puguin conèixer de primera mà el repertori més tradicional que forma part de la nostra cultura, com són "L'Hereu Riera" i "Ram Rampataplam".

Ambdues peces van comptar amb la coreografia de la també directora de l'entitat, Esther Llopis, i durant el recorregut del Seguici Infantil, amb l'extraordinari acompanyament musical de la Mar Aldomà i l'Anna Sala (violí), l'Aida Escudé i el Dídac Garravé (contrabaix), el Xavier Puertas (chalumeau) i el Xavier Roig (flabiol i tamborí). Des de la Coral Infantil Nova Cervera també es va voler tenir un record cap al Jordi Riu, que ens va deixar recentment de forma sobtada, i que cada any també col·laborava en aquesta activitat al costat de la seva viola.

Comentaris

Entrades populars