Tot a punt per al tradicional CONCERT DE NADAL de l’AGRUPACIÓ CORAL DE CERVERA



Aquest proper diumenge dia 18 de desembre a les 6 de la tarda (18h.), el magnífic espai del Paranimf de la Universitat obrirà les seves portes per acollir el tradicional concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera, que, com en anteriors edicions, formarà part dels actes solidaris que col·laboren des de la nostra ciutat amb La Marató de TV3.

Les tres formacions que formen l’Agrupació Coral de Cervera, és a dir, la Coral Infantil Nova Cervera, la Coral Ginesta i la Coral Lacetània, oferiran als assistents diferents nadales d’arreu del món: des de les cançons més populars que acompanyen els diferents actes durant aquesta època de l’any, fins a arranjaments d’aquestes efectuades pel reconegut músic Albert Guinovart, o d’altres més apropiades per als més petits... Nadales per a tots els gustos, i, sens dubte, cita obligada per a tots aquells i aquelles que són amants de la música i les tradicions!

Coincidint amb la celebració del concert, així com l’any passat en aquestes dates es commemoraven els actes de clausura del 45è aniversari de la Coral Infantil Nova Cervera, enguany es donarà pas a l’anunci del 40è aniversari de la Coral Ginesta, que tindrà lloc durant el proper any 2017 i que esperem que sigui motiu de joia per a tots i totes!

De ben segur que la música i el cant de les nadales del concert de l’Agrupació Coral ens ajudaran a percebre el caliu solidari d’aquestes festes, tan necessari i sovint absent en l’esdevenir diari de la nostra societat.

Us el perdreu?

Agrupació Coral de Cervera

Comentaris

Entrades populars