Les NADALES de la Coral Infantil embelleixen la FIRA DE NADAL DE CERVERA



Durant el migdia del passat diumenge 4 de desembre, el grup de grans de la Coral Infantil Nova Cervera, dirigits per l'Esther Llopis i la Rosa Puig, van participar a a la tradicional Fira de Nadal de Cervera, que en aquesta primera cita va tenir lloc a l'entorn de la Plaça Major. 

Tot i que l'ambient era fresquet i el cel no era del tot clar, els cants dels cantaires, situats al davant del pessebre de l'edifici de la Paeria, van saber transmetre al públic el caliu del Nadal, que tot just s'està iniciant aquests dies... 

S'hi van poder escoltar des de les nadales tradicionals com “Les dotze van tocant” fins a d'altres temes populars d'altres racons del món..., i per posar-hi punt i final, es va convidar a tot el públic a cloure la cantada amb l'entonació conjunta de la frase "...que tinguem tots un bon Nadal!", que a la vegada esdevé un dels desitjos més expressats per tots i totes al llarg de tots aquests dies. 

Properament, el proper dijous 15 de desembre a la tarda, els mateixos cantaires també oferiran un conte amb nadales a la festa nadalenca que organitza l'Associació de Mares i Pares de la Llar d'Infants Arrel, i que tindrà lloc en el mateix centre educatiu. 

Coral Infantil Nova Cervera

Comentaris

Entrades populars