L’AGRUPACIÓ CORAL felicita les festes amb nadales d'arreu i missatges de solidaritat



Un any més, l’AGRUPACIÓ CORAL DE CERVERA, integrada per la Coral Infantil Nova Cervera, la Coral Ginesta i la Coral Lacetània, ha desitjat unes bones festes a través del seu tradicional Concert de Nadal, que va tenir lloc el passat diumenge 18 de desembre al Paranimf de la Universitat, ple de gom a gom. 

A les sis de la tarda es van apagar els llums de la sala, que van donar pas al caliu de la claror dels fanalets portats fins a l’escenari pels infants del grup de Mitjans... Aquest fet donava inici a la narració musical anomenada “Al país blanc”, interpretada per tots els grups de cantaires de la Coral Infantil, i dedicada a la nadala solidària proposada des del camp d’aprenentatge Pau Casals, que intenta despertar la solidaritat dels infants, joves i adults tot reflexionant vers el drama actual dels refugiats. 

Després de l’actuació de la Coral Infantil, i coincidint amb la mitja part, els cantaires i famílies del grup de Grans van preparar un berenar casolà a fi i efecte de poder recollir fons per a la seva participació a l’Europa Cantat Júnior de Lió el proper mes de juliol del 2017. Agrair la magnífica resposta del públic assistent vers aquesta proposta, amb un gran esperit de col·laboració. 

A la segona part va ser el torn de la Coral Lacetània, dirigida per la cerverina Isabel Badia, i la Coral Ginesta, que en aquesta ocasió va estar dirigida pel Josep Miquel Mindán, les quals van oferir des de nadales d’arreu del món, com la tradicional inglesa “The twelve days of Christmas” de John Rutter, o bé l’americana “Away in a manger” de W. J. Kirkpatrick -que a la tercera estrofa va comptar amb la participació com a solista de la jove cantaire Anna Sala, del grup de Grans de la Coral Infantil-, fins a les peces més tradicionals que no poden faltar durant aquests dies, com “El noi de la mare”, “Fum, fum, fum”, i “El Petit Vailet”, que en aquesta diada es van interpretar arranjades per a cor mixte i piano pel reconegut músic Albert Guinovart

Després de la interpretació de les dues corals adultes, va ser el torn del cant comú, on es va interpretar el tema “Mira quina resplendor”, de Frederic Mompou. La jornada va cloure amb una felicitació musical, cantada conjuntament pels cantaires de totes les corals i el públic assistent, en la que ens van transmetre els millors desitjos per aquestes properes festes: “Que tingueu tots un bon Nadal!”. 

Agrupació Coral de Cervera

Comentaris

Entrades populars