La Coral Infantil visita de nou els AVIS i ÀVIES DE LES RESIDÈNCIES



Pocs dies després de la seva participació en el Concert de Nadal de l'Agrupació Coral, ha estat el torn d'una altra activitat tradicional i a la vegada molt especial de la Coral Infantil Nova Cervera per aquestes dates: la visita a les residències d'avis i d'àvies de la ciutat. 

Aquest passat divendres 23 de desembre tots els grups de la Coral Infantil -Barrufets, Petits, Mitjans i Grans- es van desplaçar a la Residència Mare Güell en primer lloc i, seguidament, a la Residència Mare Janer, on van obsequiar a tots i totes els residents dels dos centres amb un concert de petit format. Els cantaires van felicitar les festes als presents, tot lliurant-los uns bonics detalls de Nadal que setmanes abans havien preparat per a ells –en concret en la seva estada a mitjans de novembre a la casa de colònies de Les Obagues–. 

La jornada –fantàstica en el seu conjunt– va finalitzar a la Casa de les Corals, on tots i totes les cantaires, al costat dels seus familiars, van gaudir d'un petit refrigeri i van fer cagar el Tió, i on es van acomiadar fins l'any que ve, quan, passades les festes, es reprendran de nou els assaigs en els dies i horaris habituals. 

L’any 2017 arriba ben carregat de projectes i d’un bon grapat d’activitats a la nostra entitat... Els nostres millors desitjos per a tots vosaltres en aquest Any Nou que tot just comença. 

Que la salut us acompanyi..., i també el cant coral!

Comentaris

Entrades populars