La Coral Infantil es prepara per al SEGUICI INFANTIL DE LA FESTA MAJORTot i que tal i com és habitual, el 46è curs de la Coral Infantil Nova Cervera no començarà fins passada la festa major del Sant Crist, alguns cantaires dels grups de petits i mitjans del curs passat participaran al Seguici festiu Infantil del dilluns a la tarda de la festa major. 

En aquesta ocasió ho faran amb la cançó dansa tradicional anomenada “Ball de Cercavila”, que la directora de la coral infantil i coreògrafa Esther Llopis ha preparat per a l’ocasió, i que comptarà amb un magnífic acompanyament musical, a càrrec de diversos membres i amics de la Coral Infantil. 

D’aquest tipus de cançó dansa tradicional catalana (que també va formar part del repertori de les Caramelles d’enguany) en trobem els seus orígens més coneguts al Pirineu, com a “dansa de Salàs”, del Pallars, que s’interpretava a trenc d’alba de la festa major petita d’aquella localitat, en honor a Sant Cebrià, a fi i efecte d’ajudar a pregonar la festivitat de la localitat entre els infants i convidant a tot el públic a participar de la joia de la festa major. Esperem que en gaudiu tots i totes de la seva interpretació.

Comentaris

Entrades populars