La Coral Infantil FINALITZA EL CURS amb el Paranimf ple de gom a gom



El passat diumenge dia 5 de juny, tots els grups de la Coral Infantil Nova Cervera van oferir el seu tradicional concert de fi de curs, el qual va omplir de gom a gom el Paranimf de la Universitat de Cervera. 

Enguany, els cantaires dels grups de Petits i Barrufets havien preparat la cantata per a cor infantil, narradors i ensemble infantil anomenada "La fàbrica de colors", de Sergi Salinas i Isolda Cabero, l'argument de la qual gira entorn a la diversitat, a través del joc i la màgia que ofereixen els diferents colors i els resultats obtinguts de la barreja dels mateixos. En aquesta ocasió, els cantaires del grup de Grans (juntament amb el David Garravé i l'Ariadna Armengol) hi van col·laborar d'una forma molt especial formant un petit grup instrumental i una part escènica que ajudava a visualitzar l'argument que anava desgranant la narració. 

Pel que fa al grup de Mitjans, aquest cop van oferir una sèrie de divertides cançons versionades procedents de coneguts grups de rock català, com "Bicicletes" de Blaumut o "Fil de llum" d'Andreu Rifé, entre d'altres, i van comptar amb la col·laboració instrumental del Roger Azcona al baix, el Pau Carbonell al trombó, el Marc Castellà al piano i el Gerard Cortadelles a la bateria. 

El grup de Grans, enguany tenen el goig de trobar-se immersos en la preparació de la gravació que donarà lloc al "Cantània 2017", ja que a finals d'aquest mes aniran a l'Auditori de Barcelona per dur a terme aquest projecte musical, que amb el seu exemple treballaran les diferents escoles de Catalunya i de la resta de l'estat en el proper curs escolar; tot i això, per al concert de fi de curs van oferir al públic peces corals d'arreu del món d'un alt nivell i dificultat, com ara "Peix martell", amb música de Josep Vila i Casañas i text de Miquel Desclot. 

Després del concert, els pares i mares de la junta de la coral havien preparat un fantàstic berenar per a tots els cantaires i les seves respectives famílies al pati de la Universitat, així com una tómbola per als cantaires i un bingo per a totes les famílies, a fi i efecte de poder gaudir d'un bon caliu. 

Per últim doncs, després d'una vesprada fantàstica, tan sols ens resta mantenir viu durant l'estiu el lema d'una de les cançons de la cantata: "Si girem amb els colors, farem fora la foscor. És el blanc meravellós, que il·lumina poderós. Gira, gira sens parar i no deixis de cantar mai!."

Comentaris

Entrades populars