LA CORAL GINESTA i LA CORAL INFANTIL participen en els concerts de LA PASSIÓ SEGONS SANT MATEU de J. S. BachEn el marc de la Gira de Setmana Santa 2016 de l’Orquestra Simfònica del Vallès, aquest passat cap de setmana 2 i 3 d’abril, tant la Coral Ginesta de Cervera com la Coral Infantil Nova Cervera van participar en ambdós concerts de la Passió segons Sant Mateu de J. S. Bach dirigits per Xavier Puig Ortiz, tant el que es va dur a terme el dissabte al Palau de la Música Catalana de Barcelona com el de l’endemà diumenge a l’església de Santa Maria de Cervera

Realment, han estat dos concerts molt enriquidors d’aquesta gran obra magna de Bach, tant a nivell musical com organitzatiu, ja que en el concert del dissabte dia 2 al Palau de la Música Catalana, hi van participar al costat de molts cors arribats de diferents indrets del país, compartint escenari amb la Coral Arsinova, el Cor Ciutat de Tarragona, l’Orfeó Manresà, i altres cors vinguts de Matadepera, Solsona, Tortosa, Mataró etc., i pel que fa als cors infantils, amb el Cor Infantil de l’Orfeó Manresà, el Cor Cantàbile, el del Conservatori de Terrassa, i les corals infantils de Tortosa i Tarragona, entre altres. 

En el concert de diumenge a l’església de Santa Maria de Cervera, s’hi van reunir cent cinquanta cantaires, compartint escenari el Cor Bruckner de Barcelona, el Cor Ciutat de Tarragona, la Coral Ginesta de Cervera i la Coral Infantil Nova Cervera, acompanyats dels solistes Gemma Coma- Albert, Roger Padullés, Joan Garcia Gomà i la soprano Marta Mathéu, que sobretot en el fragment de l’Aus Liebe va captivar el públic amb la seva interpretació magistral. 

L’excel·lent resposta del públic, l’especial col·laboració de les empreses patrocinadores de l’esmentat concert –Chocolat Box, Constructora de Calaf, Copisteria Travesser, Autocars Cots Alsina i Mobel Línea–, a les qual cal agrair profundament les seves aportacions en el projecte, així com la implicació del Bisbat de Solsona i de la Parròquia de Santa Maria de Cervera, juntament amb la col·laboració de la Paeria de Cervera en la logística, van permetre poder dur a terme aquest repte musical en una absolutament espectacular església de Santa Maria de Cervera. 

Comentaris

Entrades populars